Sebastian - Dark Oil | Giesing Kappers

Verzorging en styling in één!

Dark Oil haarverzorging zijn hybride producten, zowel verzorgend als om te stylen, die het haar drie keer gladder maken zonder het te verzwaren. Dark Oil kan makkelijk worden gecombineerd met andere producten.

De lichtgewicht olie maakt het haar en de haarschubben glad, en versterkt het ook van binnenuit, waardoor het haar body krijgt. Dark Oil is een luxe mix van natuurlijke oliën zoals sandelhout, cederhout en argan, plus Sebastian’s unieke DiffusX technologie.

Lichtgewicht shampoo voor glanzend haar
De Dark Oil Lightweight Conditioner is verrijkt met een speciale mix van oliën, zoals jojoba- en arganolie. Het maakt het haar glad en ontklit het, terwijl het licht en vol van body blijft.

Geeft tot drie keer gladder haar. Geschikt voor alle haartypes

Lichtgewicht masker verrijkt met een speciale mix van oliën. Het Dark Oil Lichtgewicht Masker voedt het haar maar behoudt de natuurlijke body. Het haar glanst en voelt zijdezacht aan.
1 à 2 Pompjes op droog of vochtig haar aanbrengen, concentreer op de lengten halverwege en de punten.
Lichtgewicht mist voor een zijdezacht en glanzend effect. De Dark Oil Fragrant Mist is verrijkt met een speciale mix van oliën. Het is ideaal voor het föhnen of voor een snelle touch-up.

Nu verkrijgbaar bij Giesing Kappers in Oisterwijk.